طرز تهیه خورش بامیه جا افتاده ؛ وعده ی مناسب و خوشمزه
خورشت بامیه چه مواد اولیه را لازم دارد : خورش بامیه
بامیه :200گرم
گوشت :400گرم
پیاز سرخ شده :2 قاشق غذا خوری
لیمو عمانی : 2عدد
گوجه فرنگی : 3عدد
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
دارچین نکوبیده :1 قطعه
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
خورشت بامیه
طرز تهیه خورش بامیه
ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.
وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد ، لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید تا بپزد.
خورش بامیه
گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.سپس در 5 دقیقه آخر پخت خورش به همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید
تا خورش زیاد پخته نشود و بامیه ها له نشوند.
در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش بامیه
خورش بامیه جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش بامیه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
- مه ساز یخ خشک , نامزدی به انگلبسی , داماد و عروس زیبا , بعد از ازدواج چه باید کرد , مجله عروسی , مهارت های زندگی زنا شویی , آداب و رسوم عروسی در ارومیه , آلبوم عکس عروسی , سایت عروس شرق , دفتر یادگاری عروسی , سالگرد ازدواجتان مبارک , مادر شوهر و مادر زن , محتوای آموزشی , خیانت زن , برگزاری مراسم عروسی در ترکیه , عروس هلندی , مه یخ خشک , دی جی استال , آشپزی خانگی جم فود , ازدواج مجدد ,